KANDİLLİ KOLEJİ GİRİŞ SINAVI

Kandilli koleji #önceeğitim ve butik eğitim hizmeti ilkesinden yola çıkarak Ortaokul ve Anadolu Lisesi öğrencilerinin kendilerine uygun şartlarda eğitim alabilmesini ve kendilerini ölçmelerini sağlamak amacıyla Bursluluk Sınavı düzenlendi.
Cumartesi ve pazar günü üç ayrı seansta yoğun katılımla gerçekleşen sınav esnasında, sınava giren öğrencilerini bekleyen velilere yönelik eğitim ,Sınav Psikolojisi ve Kandilli Koleji’nde Butik Eğitim Ayrıcalıkları üzerine sunum yapıldı. Sınav sonuçları 18 Ocak 2018 Perşembe günü açıklanacak ve Rehberlik birimi tarafından sınava giren öğrencilerin sonuçları birebir değerlendirilecektir.

Okulumuzun sunduğu öğrenci odaklı butik eğitim anlayışı ve öğrenciler adına duyarlılık gösteren tüm velilere seçicilikleri ve sınavımıza katılımlarından dolayı teşekkür eder, öğrencilere başarılı bir eğitim hayatı dileriz.