3-4 Mayıs İğneada Gezisi

Ortaokul ve Lise öğrencilerimizle 3-4 Mayıs’ta İğneada gezimizi gerçekleştirdik. Gezimiz bir sosyal sorumluluk projesi olan kuş yuvası yapımı ile başladı. Keyifli dakikalar geçirerek kuş yuvalarını tamamlayan öğrencilerimiz yuvaları asmak üzere Longoz ormanına ulaştılar. Rehberimizden Longoz ormanları hakkında bilgiler edinerek. Ağaç türlerini tanıyan ve keyifli parkurları aşarak güzel bir macera gezisi yapan öğrencilerimiz, akşama doğru kumsal alanda Dj müziği eşliğinde marshmello partisine katılıp ardından film izleyerek günü tamamlamış oldular. Gezimizin ikinci gününde Otele 2 km uzaklıkta bulunan sosyal etkinlik alanında basketbol, voleybol turnuvaları, deniz bisikleti ve survivor parkurunda çeşitli aktivitelere katılıp ata binen öğrencilerimiz, barbekü keyfinin ardından Dubnisa mağarasını ziyaret ettiler. Öğrencilerimizle eğlenmenin ve öğrenmenin mutluluğunu yaşayarak gezimizi sonlandırmış olduk.