2018 Mezuniyet Töreni

2018 Mezuniyet Töreni coşkulu bir programla gerçekleştirildi. Okulumuzun Anadolu Lisesi ve Ortaokul mezunları için düzenlenen programda heyecan, mutluluk, coşku, duygusallık dolu anlar iç içe yaşandı. Törende ortaokul ve lise birincilerinin ilanlarının ardından ortaokul ve lise bayrak- flama teslim törenleri gerçekleştirildi. Ardından tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi ve mezuniyet keplerinin havaya fırlatılması seremonisi gerçekleştirildi. Onun akabinde hatıra fotoğrafları çekildi ve iftar yemeği yendi. Sonrasında mezun öğrencilerimiz için hazırlanan video ve slaytlar izlendi, öğrencilerimiz mezuniyet pastalarını kesip yediler ve eğlenceli müzikler eşliğinde dans edip eğlendiler.