Sitemizin tasarımı değişti

Web sitemiz yenileniyor,Çok yakında yeni özelikleriyle ve çok daha profesyonel bir yazılım ile sizin hizmetinizde olacak !

LGS 2020 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Kandilli Koleji olarak yoğun ve yorucu geçen LGS 2020‘den yine başarı ile çıktık.
Tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Tuğra Eren’i ve Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren 54 başarılı öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kandilli Koleji Öğrencileri 19 Mayıs Kutlamaları

Türk tarihinde milli mücadelemiz için çok önemli bir yere sahip olan 19 Mayıs 1919 tarihi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma vapuru ile çıktığı yolda Türk halkını ateşleyen bir eylem oldu.

Yek vücut tüm halkın birlik olduğu bu zamanlarda bu istiklal mücadelesini başlatan 19 mayıs 1919 tarihi, hala o günün şartları düşünülerek milletimizin verdiği mücadelenin önünde saygı ile eğiliyoruz.

Kandilli koleji olarak bizler evde kalarak Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği bugünü önemine yakışır biçimde kutlamak istedik.

Mustafa Kemal Atatürk her zaman gençlerin ilmine, aydınlık yüzüne saygı ile bakmış ve bu önemli günü gençlerimize armağan etmiştir.

‘’Bütün ümidim gençliktedir ‘’ diyen Atamıza Kandilli kolejinin aydınlık gençleri evlerinden çektikleri video klip ile şükranlarını sundular.

MERKEZİ SINAV (LGS) NASIL YAPILACAK?

SINAVLA ÖĞRENCİ ALACAK ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA İLİŞKİN MERKEZÎ SINAV (LGS) NASIL YAPILACAK?

Liselere Geçiş Sistemi kapsamındaki merkezi sınav, 20 Haziran 2020’de yapılacak. Öğrencilerin sağlığı için sınav sırasında pek çok tedbir devrede olacak. Sınav binalarına kolay ulaşabilmeleri için bu yıl ilk defa öğrenciler, kendi okullarında sınava girecek. Adaylar, önceden dezenfekte edilmiş binalara maskeleri takılı halde, bekletilmeden sosyal mesafe korunarak, sırayla alınacak.

#Evdekal Derslerden Geri Kalma

Sizi ve Türkiye’yi Koronavirüs riskinden koruyacak 14 Kural!