KANDİLLİ KOLEJİ – 2021 YENİ YIL ETKİNLİĞİ

Yeni yıl programımız Kandilli Koleji öğretmenleri ve sevgili öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleşti. Lise ve ortaokul öğrencilerimizin Yeni Yıl Temalı Resim Sergisi, yeni yıl dilekleri, öğrenci korosunun seslendirdiği Almanca ve İngilizce şarkı, yeni yıl şiiri, piyano eşliğinde Türk Marşı ve 11. Sınıf öğrencimiz Eylül Erik’in yeni yıl konuşma akışı ile tamamlandı. Mutlu ve Sağlıklı Yıllar Dileriz !

10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı

Ulu önder Mustafa Kemal ‘in 82.ölüm yıldönümünde, Kandilli Koleji olarak hazırladığımız anma programını canlı yayınla gerçekleştirdik. Programa online ve yüz yüze eğitim öğretim sürecini devam ettiren öğrencilerimiz katılarak Atatürk’ün saygı ve minnet ile anmış oldular.

Cumhuriyet Bayramının 97.Yılını Kutladık

“Öğretmenler; cumhuriyet sizden fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller ister!” düsturundan hareketle yetiştirdiğimiz öğrencilerimizden ayrı kutladık cumhuriyetimizin 97. yılını. Hem eski güzel günleri yad etmek hem de cumhuriyet coşkusunu sizlere daha iyi yaşatmak için okulumuzun farklı mekanlarından sizlere selam yolluyor, Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerle kutluyoruz.

Sitemizin tasarımı değişti

Web sitemiz yenileniyor,Çok yakında yeni özelikleriyle ve çok daha profesyonel bir yazılım ile sizin hizmetinizde olacak !

LGS 2020 TÜRKİYE BİRİNCİSİ

Kandilli Koleji olarak yoğun ve yorucu geçen LGS 2020‘den yine başarı ile çıktık.
Tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye Birincisi olan öğrencimiz Tuğra Eren’i ve Liselere Geçiş Sınavına (LGS) giren 54 başarılı öğrencimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kandilli Koleji Öğrencileri 19 Mayıs Kutlamaları

Türk tarihinde milli mücadelemiz için çok önemli bir yere sahip olan 19 Mayıs 1919 tarihi, Mustafa Kemal Atatürk’ün Bandırma vapuru ile çıktığı yolda Türk halkını ateşleyen bir eylem oldu.

Yek vücut tüm halkın birlik olduğu bu zamanlarda bu istiklal mücadelesini başlatan 19 mayıs 1919 tarihi, hala o günün şartları düşünülerek milletimizin verdiği mücadelenin önünde saygı ile eğiliyoruz.

Kandilli koleji olarak bizler evde kalarak Atamızın çocuklarımıza armağan ettiği bugünü önemine yakışır biçimde kutlamak istedik.

Mustafa Kemal Atatürk her zaman gençlerin ilmine, aydınlık yüzüne saygı ile bakmış ve bu önemli günü gençlerimize armağan etmiştir.

‘’Bütün ümidim gençliktedir ‘’ diyen Atamıza Kandilli kolejinin aydınlık gençleri evlerinden çektikleri video klip ile şükranlarını sundular.