Anasayfa> Etkinlikler> GELENEKSEL GİRİŞİMCİLİK BULUŞMALARI BURCU RABİA YETKİN KARABULUT
GELENEKSEL GİRİŞİMCİLİK BULUŞMALARI BURCU RABİA YETKİN KARABULUT

Etkinlik Bilgileri : Kandilli Koleji 11:00 09 Aralık 2022

Girişimcilik Buluşmaları’nda bugünün I. oturum konuğu olarak Burcu Rabia Yetkin Karabulut’u ağırladık. Kişisel&Kurumsal Gelişim Uzmanı-Danışman olan aynı zamanda PDFed Eğitim&Danışmanlık Kurucusu olan Sayın Karabulut, öğrencilerimize kendi huzur, mutluluklarına ve motive kaynaklarına nasıl ulaşabileceklerinden, öğrencilerimizin kaygı durumları ile nasıl başa çıkacaklarından bahsetti. Kendi girişimcilik yolunda neler yaşadığını ve girişimci olmaya karar verirken bizim sevdiğimiz ve mutlu hissedeceğimiz bir işi seçmemiz gerektiğinden bahsetti. Son olarak öğrencilerimizin merak ettiği soruları yanıtladı. Sayın Burcu Rabia Yetkin Karabulut’a katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Son Etkinlikler

10 KAS