Anasayfa> Haberler> 16-30 Mart 2020 Uzaktan Eğitim Bilgilendirme
16-30 Mart 2020 Uzaktan Eğitim Bilgilendirme

Sayın Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz,

Ulusal çapta Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Korona (Covid19) salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında örgün eğitime ara verilmiştir. 16 Mart- 30 Mart 2020 tarihleri arasında eğitim-öğretim sürecimiz uzaktan devam edecektir. Kandilli Koleji web sayfası (https://www.kandillikoleji.k12.tr) veli ve öğrenci paneli üzerinden dersler haftalık olarak branş bazında paylaşılacaktır.

Öğrencilerimizin bu süreçte yapması gerekenler şunlardır:

1. Öğrencilerin bu süreçte veli-öğrenci paneli www.kandillikoleji.k12.tr üzerinden yönergeleri takip etmeleri,
2. Ders programını veli-öğrenci panelinden takip etmeleri,
3. Ders programı doğrultusunda günlük olarak yapması gereken çalışmalarla ilgili dosyaları Eğitim Bilişim Ağı (EBA) www.eba.gov.tr üzerinden takip etmeleri,
4. Verilen ödevleri veli-öğrenci paneli ve EBA www.eba.gov.tr takip etmeleri ve aksatmadan tamamlamaları,
5. Anadolu Lisesi öğrencilerimiz kültür yayınları kaynaklarından konu anlatımına Diji Öğrenci www.dijiogrenci.com web adresinden “Konu anlatım videoları” linkini tıklayarak ulaşabilirler.
6.Ortaokul öğrencilerimiz için www.eba.gov.tr web adresi üzerinden konu anlatım videoları, öğretmenlerinin verdiği bültenler, ödevler ve test sorularına ulaşabilirler.
7. Bu süreçte verilen ödevlerin takibi ve iletişimi günlük olarak koç öğretmenler tarafından takibi yapılacaktır.

BİLGİNİZE…