Anasayfa> Okul Binamız
Okul Binamız

Kandilli Koleji okul binası, alanları ve donanımlarında Butik Eğitim konsepti çerçevesinde öğrencilerine özel okul ayrıcalığını yaşatmak için gerekli tüm ayrıntılar planlanmıştır.

Kandilli Kolejinde bu vizyon çerçevesinde, 4500 metrekare kapalı alan  ve 1000 metrekare açık alan içerisinde , 16 kişilik arka sırası olmayan esnek sınıflar, bilgisayar-3D laboratuvarı, fen bilimleri laboratuvarı, görsel sanatlar atölyesi, müzik sınıfı, kütüphane-çalışma salonu, konferans salonu, kapalı spor salonu, basketbol sahası, voleybol sahası, futbol halı sahası, yemekhane ve kantin gibi alanlar tüm öğrencilerine hizmet verecek şekilde oluşturulmuştur .

Modern dönemde dünyadaki okul ve derslik yapıları incelendiğinde gelişmiş ülkelerde öğrencilerin daha hareketli ve aktif olmalarını sağlayacak şekilde düzenlendiğini görmekteyiz. Kandilli Koleji’nde Özel Öğretim Kurumları standartları yönergesi yanında Evrensel Eğitim standartları da dikkate alınarak öğrencilerin akademik, bedensel-zihinsel, sosyal-kültürel ve sanatsal gelişimleri için tüm imkanlar oluşturulmuştur.

Bu imkanlar çerçevesinde öğrenilen tüm teorik bilgiler pratiğe ve uygulamaya dönüştürülerek kalıcı hale gelmektedir.

Bahsedilen imkanların yanında öğrencilerimizin daha eğlenceli bir okul hayatı geçirmeleri ve yaşamı okuldan sonra değil de okul içerisinde hissetmeleri için okulumuzda yaşayan hayvan dostlarımız ile ağaçlarımız ve çiçeklerimiz okulumuza renk katmaktadır.

Öğrencilerimiz ergonomik, canlı ve yeterli imkânlara sahip okul binasında mutlu bir eğitim almaktadırlar.

Okulumuzun,  Butik Eğitim konsepti,  fiziki donanım ve  özelliklerinin yanında, lokasyon avantajı dolayısıyla kolay ulaşım imkanına sahip olması  da veli ve öğrencilerimizin memnuniyetini desteklemektedir.