Anasayfa> Servis
Servis

Servis Hizmetleri Beylanlı Turizm tarafından sağlanmaktadır.

Beylanlı Turizm dürüst hizmet ve güvenirlik ilkeleri doğrultusunda 2007 yılında kurulmuştur. Şirketimizin hizmet verme anlayışı; istekli, ciddi tutumlu, yüksek modelli araçlar ile deneyimli personelimizin taşımacılık sektöründe özenli ve sorunsuz hizmet vermesidir, Deneyimli tecrübelerimizle değerli öğrencilerinizi taşıma işini yapabilecek donanıma sahibiz.

Modern bir hizmet anlayışı ile yola çıkan Beylanlı Turizm dikkatli ve titiz bir şekilde kontrollü olarak öğrenci ve personel taşımacılığı hizmeti vermektedir.

Araçlarımızda yaş sınırı olup tüm güvenlik donanımları ve karayolları trafik kanunlarının gerektirdiği şartlara haizdir.

Araç Standartlarımız;

• Tüm sürücülerimiz psikolojik trafik yetkililerince teste tabi tutulup yeterlilik belgesine sahiptir (psikoteknik).

• Tüm şoförlerimizin Ulaştırma Bakanlığının zorunlu kıldığı SRC belgeleri mevcuttur.

• Şoför ve hosteslerimizin ikametgâh, telefon, sabıka kayıtları ve servis aracı kullanabilir sağlık raporu okul idaresine sunulacaktır.

• Servis araçlarında okulun logosu, araç numaraları, okul taşıtı ve logolar tam donanımlı olacaktır.

• Servis araçlarında şoför ve rehber personel (ilkokul) dışında yabancı kimselerin binmesi kesinlikle yasaktır.

• Tüm araçlarımızda okul yönetimi ve velilerimizin de ulaşabileceği araç takip sistemi GPS mevcuttur.

Beylanlı Tur Srv. Hiz. Turizm Tic. Ltd. Şti.
Servis Yetkilisi Emre Tanberk
GSM: 0544 642 50 35